sexlegetøj til kvinder

3 populære typer sexlegetøj til kvinder – for øget chance for orgasme

Sexlegetøj til mænd, sexlegetøj til kvinder, sexlegetøj til par – mulighederne er uendelige. Men en ting der er sikkert er, at sex skal være en fornøjelse.

Det er lige meget, hvem du har sex med. Om det er med en pige, en fyr eller med dig selv. For at opnå god sex er det vigtigt først og fremmest at kende dig selv, din krop og dine ønsker og behov. For hvis du ikke selv ved hvad du nyder eller hvordan din krop fungerer, vil en partner heller aldrig kunne tilfredsstille dig ordentligt.

Hvorfor får jeg ikke en orgasme?

Det er meget almindeligt, at piger og især unge oplever problemer med at komme, eller få en ejakulation. At en kvinde ikke får orgasme kan skyldes flere forskellige ting. Det kan skyldes humør, stress, spændinger eller bare måden, du har sex på. En orgasme er ikke noget man skal stresse over og der er intet i vejen med, at du måske har svært ved at få det.

Hvordan får jeg en kvindelig orgasme?

Alle kvinder er forskellige, og det er vores kroppe også. Der er ingen speciel måde at få en orgasme på eller nogen regler at følge. Det er dog almindeligt, at kvinder lettest oplever en orgasme ved at stimulere klitoris. Stimulering af klitoris kan ske gennem specielle sexstillinger eller oralsex, men det nemmeste er ved hjælp af sexlegetøj, der stimulerer din klitoris. Sexlegetøj til kvinder er designet til at gøre sexleg sjovere og hjælpe piger, der har svært ved at få orgasme. Voksenlegetøj kan bruges både alene og sammen med en partner. Prøv det selv, og introducér det derefter til din partner.

kvindelig orgasme

De 3 bedste typer sexlegetøj til kvinder – som stimulerer klitoris

Sexlegetøj fås i alle typer og faconer. Her vil vi præsentere dig for 3 typer sexlegetøj, der har fokus på at stimulere klitoris. Sexlegetøjet er specielt designet til kvindens fornøjelse og for en øget chance for at få orgasme. Alle 3 typer sexlegetøj kan bruges både alene og sammen med en partner.

Rabbit Vibrator

En Rabbit Vibrator er et velkendt sexlegetøj, der har fået meget opmærksomhed, fordi det stimulerer flere dele på samme tid. En Rabbitvibrator er det bedste sexlegetøj for dig, der gerne vil stimulere klitoris, men samtidig også vil penetreres. Med en Rabbit Vibrator får du en fornøjelig vibration på klitoris samtidig med, at du får en indre stimulus.

Satisfyer

Satisfyeren er en klasse for sig. En Satisyfer er en lufttryksvibrator, der giver klitoris en behagelig massage gennem pulserende trykbølger. Du placerer det aftagelige hoved mod din klitoris og så stimulerer og masserer Satisfyeren dig.

En Satisfyer har 11 forskellige niveauer og du kan med et enkelt tryk på en knap justere til det niveau du ønsker. Med en lav hastighed af trykbølgerne kan du blidt stimulere din klitoris og opleve lange orgasmer. Satisfyeren er vandtæt og kan derfor bruges både i bruseren og i soveværelset.

Magic Wand

Et Magic Wand er en massagestav, der fungerer som en klitorisvibrator. Vibratoren er kendt for at udløse intense vibrationer. Med vibratorens intense og kraftfulde vibrationer følger også kraftige orgasmer.

Fordelen ved en Magic Wand massagestav er, at den kan bruges som massage på hele kroppen. Massagestaven er således perfekt til hele akten og kan med fordel bruges til massage som opvarmning. Massagestaven har normalt et massagehoved, der udsender vibrationerne og på flere modeller er vibrationerne justerbare, så du kan vælge det niveau, du bedst kan lide.

Vælg det sexlegetøj som passer til dine behov

Alle 3 typer af sexlegetøj har hver deres fordele, alt efter hvad du leder efter og hvad du kan lide. Hvis du ønsker en kraftig klitorisstimulering, er Magic Wand den bedste mulighed for dig. Og for dig, der ønsker indre og ydre stimuli, er en Rabbit vibrator det, du skal gå efter. Satisfyeren stimulerer klitoris med lufttryk og giver dig mulighed for at vælge, hvor intense vibrationerne skal være. Husk, at sex skal være underholdende og behageligt. Husk også at beskytte dig selv under sex.

Mange mennesker synes, det er pinligt at købe sexlegetøj og er bange for at møde en, de kender, i butikken. For at undgå ubehagelige og pinlige situationer kan du nemt købe sexlegetøj online. Hos Plusshop.dk finder du alle 3 slags sexlegetøj, og for dig, der bliver medlem, kan du få dit sexlegetøj med rigtige gode besparelser. Pakken sendes altid i en diskret pakke, så ingen vil kunne gætte, hvad din pakke indeholder.

Leder du måske også bare efter et forbedret sexliv med din partner, så læs her vores 5 bedste sextips til par.

Lignende Artikler