Ultimativ guide: de 7 bedste sex stillinger

Sex stillinger er der uendeligt mange af, men hvilke er de ultimativt bedste stillinger?

Sex stillinger findes til alle typer mennesker. Er du til vaniljesex, klassisk sex eller mere kinky sex, så er der sex stillinger til dig og dine lyster, som du helt sikkert stadig mangler at prøve af.

Hvorfor burde man prøve nye sex stillinger?

Det er faktisk super vigtigt at udforske og prøve noget nyt engang imellem og specielt i den seksuelle verden. Det handler i stor grad om, at kunne imødegå hinandens behov og seksuelle præferencer så godt man kan, for at det skal være en nydelse for begge parter. 

For nogle er nyt lige med et ukendt område, hvilket kan være utrygt. Derfor er det en god ide, at starte med en ny sex stilling eller sexposition, som ligner, eller læner sig meget op ad en du i forvejen elsker og finder nydelse i. 

Det er vigtigt at starte langsomt ud, hvis du og din partner bevæger jer ud i nogle helt nyt stillinger i aldrig har prøvet før. Mange sex stillinger kan nemlig være mere fysisk udfordrende end man tror og kan involvere bevægelser som endda kan ende ud i skader, hvis ikke man tager den med ro. 

Det skal være sjovt og godt at have sex med sin partner, så derfor skal i ikke være bange, hvis ikke lige rytmen eller stillingen er til at få fat i de første par gange. Det er okay at grine lidt og huske, at i blot har en hyggelig stund med hinanden, hvor i er intime og trygge ved at prøve nye ting af med hinanden.

sex stillinger

Hvilke sex stillinger er så vores favoritter?

Mange af disse sex stillinger skulle gerne være lige til, da de kan minde meget om nogle af de helt gængse sex stillinger, såsom cowgirl, doggystyle og 69’eren. Disse sex stillinger har alle et lille twist og er måske nogle stillinger du og din partner stadig mangler at prøve af med hinanden. Måske en af disse bliver jeres absolutte nye favorit sex stillinger? I finder kun ud af det, ved at prøve det af – så sæt i gang! I kan aldrig fortryde, at I har prøvet noget nyt – I kan kun få gavn af at prøve noget nyt!

1. Omvendt cowgirl

De fleste kender nok den almindelige Cowgirl sex stilling, hvor kvinden sidder øverst og giver manden det fulde udsyn til alle godterne, hvor begge samtidigt får lov til at have førertrøjen på. Det kan både være en stilling hvor man kommer højt op i gear eller hvor man langsomt og forførende skaber nydelse for begge parter.

Et lille twist til denne stilling er netop at lave den omvendte cowgirl! Denne lille ændring kan faktisk gøre den helt store forskel, hvis den kan gøres korrekt og uden alt for mange pauser. Vinklen gør det nemlig sværere at både rytme og tempo – men når det lykkedes, er denne sex stilling intet mindre end fantastisk for begge parter. Den omvendte cowgirl sørger nemlig for stimulering af både G-punktet og P-punktet – og så giver den selvfølgelig bare en lækker udsigt for manden.

2. Skeen

Elsker du at ligge i ske, så er Skeen en af de sex stillinger du kommer til at elske allermest. Denne stilling kombinerer det at ligge i ske med en dyb penetrering, som både kan tages i et langsomt og et hurtigt tempo. Alt afhængig af, om modtageren har samlede ben, løftede, eller bøjede ben, kan i selv justere dybden af indtrængningen. 

Dette er også en af de sexstillinger som også er ideele hvis man gerne vil bevæge sig ud i analsex, da du skal være lidt forsigtig, hvis det er første gang, du prøver analsex. Det kan blive smertefuldt, hvis du ikke er forsigtig til at starte med. Hvis du er til det lidt mere kærlige og nærværende sex, er skeen lige noget for dig og din partner. Uanset hvad, så er det vigtigt, at din sexpartner forstår dig og dine behov. Det er altid godt at lave en forventingsafstemning om sex og nye ting, i gerne vil prøve.

3. Krabben

Om du er giver eller modtager er sexstillingen Krabben helt sikkert en af dine kommende favoritter. Stillingen foregår på den måde, at den ene lægger sig på ryggen med bøjede knæ med en pude under hovedet og den anden lægger sig på ryggen oven på partneren, med hovedet hvilende på partnerens lår eller ben, på hver sin side af hovedet. Derefter sørges der for, at giveren ligger tæt nok på modtagerens kønsdele, for ikke at skulle overanstrenge sig selv og nakken. 

Modtageren har desuden nu frie tøjler til at bruge sine hænder til hvad de vil, imens giveren tilfredsstiller modtagerens erogene zoner på en pirrende og fantastisk måde. Dette er en helt fantstisk sexstilling, som har piftet sexlivet op for mange par. Det er helt klart værd at prøve denne sex stilling.

4. Sexpuden

De fleste kender nok til en af de mest populære sex stillinger, doggystyle, da den er en stor favorit blandt danskerne. Denne sex stilling er nemlig en form for variant af netop denne, hvor modtagerens hoved og overkrop blot sænkes helt ned på sengen, mens numsen løftes op mod den person som giver. Modtageren kan med fordel lægge sig på nogle puder, og eventuelt en sexpude, for at gøre sexstillingen endnu mere komfortabel. 

Du vil i den her stilling kunne forstærke stimulationen af prostata og desuden vil stillingen også kunne fungere, hvis man ønsker at gøre det analt, hvor puden også kan hjælpe til med at give bedre adgang til en dybere penetration. Prøv denne meget pirrende og frække sexstilling, som giver vanvittigt meget nydelse og hurtigere orgasmer. Det er helt vidunderligt.

5. Bambuskløveren

Kender du Kama Sutra? Bambuskløveren er en klassisk Kama Sutra sex stilling og læner sig meget op ad den helt klassiske missionær sexstilling. Dog skal der her prøves kræfter af med smidigheden af modtageren, da det ene ben skal løftes op i luften, mens det andet ben ligger helt strakt ud. 

Her skal giveren sætte sig med et ben på hver side af modtagerens liggende ben og derved lade modtagerens flyvende ben hvile på skulderen af giveren. Derfra kan giveren holde fast i modtagerens løftede ben og trænge ind i modtageren. 

Denne stilling sørger nemlig for at der kan være en rigtig dyb penetration og giver samtidigt god adgang til klitorissen, som med fordel kan stimuleres samtidig med hænder eller med en vibrator.

 Hvis det bliver for krævende at ligge i samme stilling for længe, kan man blot bytte om på benene og man er klar til en ny runde. 

6. Frøen

Var doggystyle en af dine favoritter, vil frøen 100% også være en sexstilling som du bør prøve med din partner. Frøen tager nemlig doggystyle til et helt nyt niveau – der kan nemlig ovenikøbet anvendes bondage, til håndled og ankler.

Modtageren skal knæle med hovedet og skuldrene hvilende på sengen og have armene ned mellem benene, så håndleddet er på linje med anklerne, før de bindes. Derefter er modtageren hæmmet for bevægelse, hvilket gør, at det er vigtigt at huske at lytte til hinanden, hvis personen får for meget og giveren bør stoppe. 

Denne stilling er ideel både til vaginal sex og til analsex og byder på at man kan gøre det ekstra kinky med eventuelt spanking eller pisk. Et tip som man altid skal huske på, hvis man vælger at tage det anale alternativ, er at huske glidecreme. Læs mere i denne artikel, om hvilke fordele der er ved analleg med sin partner.

7. Sex under graviditet

Sex under graviditeten er en naturlig del af mange parforhold, og det er vigtigt at understrege, at det er sikkert, medmindre der er medicinske komplikationer eller lægen har rådet imod det. Mange par kan opleve en ændret fornemmelse under graviditeten, og det kan være en god idé at eksperimentere med forskellige stillinger for at finde dem, der er mest behagelige og behagelige for den gravide partner.

Når det kommer til at finde behagelige stillinger under graviditeten, er det vigtigt at undgå pres på maven og at undgå at lægge pres på det gravide bækkenområde. Nogle af de mest populære stillinger inkluderer “missionærstillingen” med en pude under den gravide partners hofter for at give ekstra støtte og reducere belastningen på ryggen. Sidestillinger som “ske-stillingen” eller “læn dig tilbage” kan også være komfortable, da de giver mulighed for afslapning og reduceret pres på maven.

Der er også stillinger, der giver mulighed for kontrol og justering af dybden, som kan være nyttige under graviditeten. “Kvinden øverst” eller “sidde stilling” giver den gravide partner mulighed for at styre bevægelserne og vælge det tempo, der føles bedst. “Doggy-stillingen” kan også være behagelig, da det giver mulighed for at justere vinklen og reducere pres på maven.

Det er vigtigt at huske, at hver graviditet er unik, og hvad der fungerer for en kvinde, fungerer måske ikke for en anden. Det er vigtigt at kommunikere åbent med din partner, lytte til kroppens signaler og eksperimentere med forskellige stillinger for at finde ud af, hvad der føles bedst for jer begge. Hvis der er bekymringer eller tvivl, er det altid en god idé at konsultere en læge eller jordemoder for vejledning og rådgivning.

Bazta.com tilbyder et bredt udvalg af intime produkter, der kan hjælpe med at forbedre og berige dit sexliv under graviditeten. Udforsk vores sortiment og find inspiration til nye og behagelige stillinger, der passer til dig og din partners behov og ønsker. Husk altid at prioritere kommunikation, komfort og nydelse for en glad og sund seksuel oplevelse under graviditeten.

Find alt hvad i skal bruge til et next level sexliv lige her hos Plusshop.dk.

Ultimativ guide: de 6 bedste sex stillinger

Lad jer udforske hinandens erogene zoner

Variation er godt i parforholdet eller med sin sexpartner, da det skaber nye oplevelser og potentielle nye nydelser som endnu ikke er oplevet før. Dette kan sørge for, at begejstringen for sex stiger og at der altid er noget nyt at prøve og glæde sig til. Begge parter kan endda skiftes til at tage magten, da mange stillinger giver de forskellige parter lov til at tage over den anden person. 

Sexlivet bliver mere intimt når man skubber grænser med hinanden og nydelsen stiger naturligvis også deraf. I lærer hen ad vejen at kende til hinandens erogene zoner, så det ikke blot kun handler om sex, men også at udforske hinandens kroppe og skabe ekstreme nydelser for begge. Husk det skal være sjovt at prøve nye ting og nye sex stillinger af!

Lignende Artikler