Pift sexlivet op med disse 3 frække metoder: sex lege, dirty talk og sexlegetøj

Sex lege. Dirty talk. Sexlegetøj. Pift sexlivet op med vores 3 bedste og vådeste råd lige her. Så får i fræk sex som aldrig før!

Efter noget tid kan man godt komme til at trænge til et frisk pust i sexlivet og ideer til hyggelige ting at lave med kæresten. Det kan være ideer til sex lege og erotiske lege, eller blot gode råd til hvordan du og din partner pift sexlivet op.

Hvordan pifter man sexlivet op spørger i så? Læs med videre, så I kan se vores 3 skarpe bud på, hvordan du og din partner får et bedre sexliv ved at inddrage sex lege, dirty talk og sexlegetøj så jeres sexliv kan tage helt nye højder.

Spil i soveværelset

Det er tid til at droppe det sædvanlige forspil og sætte gang i de helt sjove sex lege som virkelig kan få jer begge i stemning ved at trække spændingen og spændingerne mellem jer ud til det sidste.

Der findes mange forskellige sex lege og sex udfordringer man kan sætte i spil, men nogle af vores absolutte yndlings er:

  • Strip poker, strip uno eller andre strip spil
  • Sex terninger
  • Sex lege med rollespil og sex fantasier

Strip poker er selvfølgelig noget de fleste har hørt om, men hvordan er det nu lige det fungerer? Hvis man ønsker at skabe et lidt længere forspil som samtidigt er sjovt og underholdende, er det strip poker der skal til. Her kan i rigtig nå at bygge spændingen op og sidde og få lyst til hinanden. 

Strip uno er måske lidt mere ukendt og måske også meget mere ligetil end strip poker. Her handler det altså bare om at smide et stykke tøj hver gang man taber en runde – nemt, hurtigt og frækt! Det her er en af de mere sjove lege med kæresten og klart noget i vil tage til jer som fast forspil.

Sex terninger skaber en ekstra sexet leg mellem dig og din partner, da i nu skal sætte gang i jeres lagengymnastik med dette sjove og romantiske terningspil. I stedet for tal indeholder en sex terning nemlig sexstillinger som du og din partner kan prøve af skiftevis. Se DET er nemt, nem super frækt samtidigt.

Sex lege og sex fantasier er også noget rigtig mange tænder på, men som måske bare ikke helt vil indrømme det. Det handler her om at være rigtig tryg ved sin partner, for at kunne åbne op og fortælle, hvad man går og dagdrømmer om af seksuelle oplevelser. Det kunne måske være et frækt rollespil eller et skuespil. Ja, her tænker vi på de helt klassiske pornofilm – lad som om din vaskemaskine er gået i stykker og ring efter en elektriker… så kender i vist resten.

Sex med ordene

Har I sex første gang? For så kan det være lidt af en kunst at snakke dirty talk, uden at blive forlegen eller genert, men det kræver blot at man kender sin partner godt og man aftaler at det er okay at grine lidt. Det kan nemlig være en smule akavet i starten, men så snart i har styr på, hvad hinanden kan lide at høre, kan dirty talk være noget af det frækkeste i kan bruge på hinanden. Husk og vær selvsikker i det du siger!

Det handler ikke blot om dirty talk som forspil når i er sammen, men faktisk også som en pirrende leg igennem dagen på arbejde eller i skole. Skriv en fræk besked, lav et frækt telefonopkald og fortæl hinanden hvad i vil gøre ved hinanden, når i kommer hjem senere. Overrask eventuelt din partner med nogle af dine sex fantasier på en besked, så i begge kan glæde jer til at se hvad det fører til når i begge er hjemme senere på dagen. Dirty talk er vejen frem – trust us!

Pift sexlivet op med disse 3 frække metoder: sex lege, dirty talk og sexlegetøj

Skab et orgasme himmerige

Det giver lidt sig selv, men sexlegetøj ER bare en af de frækkeste måder at pift sexlivet op på. Sexlegetøj skaber fræk sex og sexlegetøj er lige med frække gaver både til ham og hende. Overrask eventuelt din partner ved at komme hjem med et nyt stykke sexlegetøj og fortæl hvordan du vil bruge det på den anden senere som frækt forspil og dirty talk.

Ofte kommer det hurtigt bare til at handle om, hvor hurtigt og nemt man kan komme og opnå nydelse eller afslutning. Dog bør i prøve at skabe mere fokus på at gøre nydelsen længere, frem for blot at gå efter klimaks hurtigst muligt. Der findes både sexlegetøj til kvinder og sexlegetøj til mænd, som faktisk kan udskyde orgasmen og sørge for den ultimative pirring og nydelse i længere tid. 

I vil værdsætte jeres beslutning om at gøre jeres sexliv væsentligt bedre, både nu og for fremtiden.

Find alt hvad i skal bruge til et next level sexliv lige her hos Plusshop.dk.

Klar på noget helt nyt? Læs om Analleg – 3 store fordele ved anal stimuli.

Kom glad!

Lignende Artikler