3 frække stykker sexlegetøj til par: Jeres personlige guide

Sexlegetøj til par er ikke blot en fjern seksuel fantasi.

Mange har en idé om, at sexlegetøj er noget der bruges af singler og enlige personer. Men faktisk er der næsten ingen grænser for, hvad dit sexlegetøj kan bruges til – alene eller med en partner. Sexlegetøj er faktisk en knald god metode at sætte gang i parforholdet, da sexlegetøj kan bruges som forspil til at pirre og gøre den seksuelle optakt mere spændende. 
Sexlegetøj bruges faktisk af rigtig mange til at udforske hinandens fantasier og lyster, da de kan hjælpe til med at afprøve ting, man normalt ikke kan gøre uden hjælp af voksen legetøj.

Hvis du dog står og er klar på at prøve sexlegetøj af med din partner, kan det være en fordel at gå på jagt efter noget nyt sexlegetøj, som er godt egnet til par. Vil du være helt sikker på, at du kan skabe de frækkeste rammer for din partners og dit sexliv, så læs med videre i vores guide til jer, hvor vi kommer med vores 3 bedste bud på frække stykker sexlegetøj til par.

1. Tease & Please Sex Roulette Spil

Dette spil kan med garanti puste nyt og spændende liv i jeres ellers vante erotiske oplevelser med hinanden som par. Med et Tease & Please Sex Roulette spil, kan i nu eksperimentere med at forføre og se sex fra nye og spændende perspektiver.

I denne leg får i lov til at lade pilen bestemme, hvilke sexstillinger dig og din partner skal udforske. Sexroulette spil gør alle spillende til vindere, da begge får lov til at deltage i frække og intime udfordringer med hinanden. Prøv blandt andet Kama Sutra-, Kinky-, eller Foreplay edition af, alt afhængig af hvad du og din partner leder efter til de kommende hyggestunder i soveværelset.

2. Penisring

En penisring er et super undervurderet stykke sexlegetøj som begge parter kan drage fordel af. En penisring hjælper til at nydelsen forøges under sex og faktisk også hvis der ønskes en hårdere og mere længerevarende erektion under sex. Penisringen fungerer på den måde, at den sættes stramt ned over penis, hvilket gør det sværere for blodet at pumpe ud under samlejet, hvilket gør, at manden dermed holder i længere tid. 

Der findes et hav af forskellige penisringe, men en, som med sikkerhed vil glæde både den, som skal bruge den og den, som ikke skal, er en vibrerende penisring. En vibrerende penisring placeres nemlig ved penisroden og vil derfor sørge for at skabe intense vibrationer på kvindens klitoris, hver gang hun rører ringen under den seksuelle akt. Dette skaber en pirrende og anderledes oplevelse som med sikkerhed vil blive en fast del af de seksuelle oplevelser i soveværelset.

3. Satisfyer til par

En fælles og ekstremt nydelsesfuld orgasme for dig og din partner lyder næsten som en uopnåelig seksuel drøm. Men drøm ikke videre, for en stimulerende vibrator til både ham og hende findes faktisk derude og kræver ikke mange klik at få hjem. Via en trådløs fjernbetjening styrer i nemt stimuleringen af både kvindens G-punkt og klitoris, samtidig med at mandens penis bliver forkælet til sit yderste af vibrationerne under samlejet. Mange af disse Satisfyer Partner vibratorer med fjernbetjening er endda beregnet til brug under bruseren, da de er lavet af vandtæt materiale. 

Søger i dobbelt fornøjelse og at få stemningen op på et helt nyt niveau, er en par vibrator noget både du og din partner hurtigt vil have som fast inventar i jeres sexlegetøjsskuffe. Tør i at opleve spændinger og orgasmer som i aldrig har oplevet dem før, er det nu i skal være eventyrlystne og prøve dette sexlegetøj af som saftigt forspil eller med en tur i brusebadet, badekarret eller andre våde steder.

Find alt hvad i skal bruge til et next level sexliv lige her hos Plusshop.dk.

3 frække stykker sexlegetøj til par: jeres personlige guide

Billigt sexlegetøj til par – slip de frække fantasier løs

Vi håber bestemt af denne guide til 3 af de bedste og frækkeste stykker sexlegetøj til par, har hjulpet dig og din partner på vej til, hvad jeres næste indkøb af sexlegetøj skal gå til. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad man som kvinde foretrækker – om det er indvendigt eller udvendigt stimuli, eller begge på samme tid. Derudover kan mænd også have forskellige præferencer efter, hvad de finder mest tilfredsstillende – om det er at blive pirret til  det sidste og  der samtidig søges en større og kraftigere erektion. 

Den eneste måde at finde ud af det på, er selvfølgelig ved at prøve det af med sin partner, så man kan få sine frækkeste fantasier til at gå i opfyldelse. Mangler du og din partner nogle mere specifikke råd til, hvordan i forbedrer jeres sexliv, kan i med fordel dykke ned i denne artikel om de 5 bedste sextips til par for et forbedret sexliv.

Happy humping!

Lignende Artikler