Analleg – 3 store fordele ved anal stimuli

Anal leg er ikke for alle, men der findes store fordele ved at gå ind i verdenen af anal stimuli, både for mænd og kvinder, selvom der er mange polariserende meninger om anal leg.

Er du og eventuelt din partner ude efter nogle super intense seksuelle oplevelser og specifikt med anallege, bør I læse denne artikel – vi hjælper nemlig jer til at udforske med legen bagtil, som I begge kan drage fordele af og opnå store nydelser af; en leg, som mange typisk undervurderer eller føler sig pinlige over at snakke om. Det er en skam, for når man først finder ud af hvad man har gået glip af i så mange år, så vil man ikke fortryde at man har kastet sig ud i noget helt nyt, spændende og pirrende. Man bliver helt afhængig…

Og nej, afhængighed er aldrig forbundet med noget sundt eller godt, men denne afhængighed er hverken farlig, træls eller usund – dog kan den medføre lidt smerte, hvis man ikke er omhyggelig og tålmodig, men det dykker vi ned i herunder, hvor du bliver meget klogere på analleg.

1. Orgasmer du sent vil glemme

Analleg kan meget vel være din nye favorit, hvis du gør det korrekt fra start. Området bagi er et meget følsomt område, som, kræver intense men rolige berøringer. Denne åbning er nemlig fyldt med nerveområder, som gør at man er nødt til at tage det lidt mere stille og roligt, end hvad man ville gøre normalt. 

Det er vigtigt at der bliver forkælet godt om området først, før man overhovedet overvejer at føre noget op. Her er det specielt sådan noget som at blive nusset, kærtegnet og måske kysset i området. Opvarmning er nemlig nøglen til en fantastisk anal stimuli. Det er vigtigt at lade være med at spænde for meget i kroppen, da det nemmere kan gøre ondt hvis du spænder for meget dernede. Sørg for at slappe af og lade musklerne give slip, så alt kan gå fuldstændig glidende og du kan opnå intense anale orgasmer som du aldrig har oplevet en orgasme før.

Men vent… Analorgasmer? Ja, du læste rigtigt, for vi mennesker kan nemlig godt få anal orgasmer, på trods af du nok har hørt mange modstridende meninger. Men alle mennesker kan få en anal orgasme – det kræver blot mere for nogle mennesker end andre, og hvis man virkelig gør en god, ordentlig og forsigtig indsats, så kommer det, og du vil opleve noget helt magisk. Din krop bliver overtaget af den mest intense, rystende og mindblowing følelse, som gør det svært at forhindre et par skrig eller tre.

2. Opdag nye seksuelle sider af dig selv

anal

Snakken om analleg skræmmer nok de fleste, da det er en side af dem selv de endnu ikke har turde eller ville udfordre. Men akkurat ligesom at du kan ændre smagsløg, stil og holdninger, kan dine seksuelle lyster gøre netop det samme med tiden. Det kan endda være, at du opdager, at analleg måske giver dig nogle af de bedste seksuelle oplevelser og orgasmer.

Det er aldrig for sent at gå på oplevelse i verdenen af numselege. Hvis du aldrig har prøvet det før, eller du måske har en tidligere dårlig oplevelse med analleg, kan det måske være grundet, at du/i har startet for hårdt og stort ud. Det er nemlig en klassisk begynderfejl at man går tørt og for hurtigt ind, eller at man begynder med alt for stort sexlegetøj. 

Derfor bør du som nybegynder altid starte ud med sexlegetøj som er beregnet til anal indførelse, samt brugen af det hemmelige våben til god anal stimuli – nemlig glidecreme. 

Du producerer nemlig ikke selv nogen form for smørelse når vi snakker om dit anus, hvilket meget hurtigt kan gøre det til en ekstremt smertefuld og ubehagelig oplevelse. Derfor er en tommelfingerregel altid, at man hellere bør bruge for meget glidecreme, end for lidt, da det ellers kan medføre smerter, som kan vare ved i flere dage, og det kan være smerter som er så ubehagelige, at nogle mennesker mister lysten til analleg fremover. Det er blandt andet derfor vi, i starten af denne blog, nævnte vigtigheden af at være forsigtig.

3. Minimalt arbejde, stor fortjeneste

Med de rigtige metoder og det rigtige stykke legetøj, er der ikke langt fra et par bevægelser til en stimulering du sent vil glemme. Som start kan man selvfølgelig altid vælge at prøve sig frem med fingrene, men en stensikker metode er selvfølgelig at bruge en vibrator eller andet sexlegetøj som passer til området. Dette kan for eksempel være stimulerende legetøj, såsom buttplugs, analkugler eller en vibrator til formålet.

Et godt tip, er at jo langsommere jo bedre. Det vil for de færreste være en behagelig og nydelsesfuld oplevelse, hvis man fører legetøjet for hurtigt frem og tilbage. De mere intense orgasmer kommer nemlig af en mere glidende og langsom stimulering af samme område. 

Hvis du dog gerne vil lægge mere arbejde i at give dig selv eller din partner en kraftigere orgasme, kan stimuli af skeden og klitoris eller penis skabe hurtigere og kraftigere orgasmer. Dette kan også ske ved hjælp af sexlegetøj netop udviklet til formålet af stimuli af begge områder samtidigt.

Sexlegetøj? Ja, det kan være en stor jungle at skulle finde rundt i, men fortvivl ej. Det kan lade sig gøre, og hvis du blot trykker på nedenstående link, så kommer du ind i et frækt og pirrende univers, som du får en stor appetit og inspiration fra.

Find alt hvad du skal bruge til den perfekte anal leg hos Plusshop.dk.

3 store fordele ved anal stimuli

Som tidligere nævnt er der mange delte meninger om anal leg. Det er blot vigtigt, at du realiserer dine lyster og gør hvad DU ønsker og føler, og ikke hvad ANDRE gør og tror! Det er dit liv og din krop.

Mangler du også lidt inspiration til hvordan du og en eventuel partner pifter sexlivet lidt extra op, så kan I få gavn af tre frække metoder til at krydre sexlivet på, for alvor! Rigtig god fornøjelse og må du opnå den bedste nydelse!

Lignende Artikler