Derfor bør du have en vibrator – vejen til orgasme og bedre sexliv

Derfor bør du have en vibrator – vejen til orgasme og bedre sexliv

Er tiden endelig kommet til, at du også skal have en vibrator?

Hvis du indtil videre endnu ikke har stiftet det store bekendtskab vibratorer, så kan det godt virke lidt uoverskueligt, at kaste sig ud i det store univers. Og ja, det er faktisk et univers – nogle ville kalde det en videnskab, men fortvivl ej, for unge såvel ældre, bruger i dag dette herlige redskab.

Vi er her for, at guide dig ind i det dejlige nydelsesunivers, som er spækket med nemme, lange og lækre orgasmer, takket være det bedste sexlegetøj til kvinder, men faktisk også mænd!

Kickstart den sexuelle seance

For mange mennesker, er forspillet den hellige gral. Mange ville hævde, at forspillet er bedre og vigtigere end selve penetreringen, da forspillet ofte dikterer hvorledes det resterende samleje er godt eller skidt. En ting, der går igen i mange parforhold er, at partnerne ikke tror på deres evner til at bruge fingrene, til at videreføre samlejet ind i det næste stadie. Derfor kommer vibratoren ind i billedet. Dette herlige sexlegetøj kan igangsætte stimuleringen ganske hurtigt, og den er især effektiv, hvis I har travlt, men gerne vil have en hurtig omgang. Så sparer I også en masse tid.

I kan bruge den på hinanden

Der er ikke noget frækkere for en mand, end når hans partner bruger vibratoren foran ham. Kvinderne elsker at se, hvordan de pirrer manden, mens manden elsker og nyder at se kvinden blive mere og mere ophidset. En vibrator bliver oftest anset som det bedste og mest populære sexlegetøj.

Det geniale ved en vibrator er, at den kan anvendes på klitoris, vagina, analt samt huden i yderzonerne omkring kønsdelene. Husk dog, at anvende en god glidecreme, især hvis I anvender vibratoren på anus – så bliver lejen lidt nemmere og mere behagelig. Hvad end du er en mand eller kvinde, så kan du nemt anvende din vibrerende makker på din partner, mens du giver oralsex – SÅ er der ikke lang vej til orgasme!

Husk pauserne

Det er aldrig godt at overdrive noget, og det samme gør sig gældende for brugen af en vibrator. Da det er et kraftigt apparat, føler nogle kvinder, at orgasmen også bliver kraftigere, længere og vildere. Men det må ikke snyde dig. 

Hvis du anvender den vibrerende stav hver dag, så bliver klitoris mindre sensitiv, hvilket resulterer i, at det bliver sværere at få en orgasme. Mange parforhold oplever, at de bliver alt for afhængige af vibratoren, og så glemmer de deres egne evner i sengen. Disse ting taget i betragtning, så er det vigtigt, at man lige smider det kraftige apparat i skuffen.

En vibrator forbedrer helbredet

For kvinder, kan ét specifikt sexlegetøj gøre den helt store forskel. Forskning viser, at en hyppig anvendelse af vibratorer kan reducere smerte i ydre kønsorganer, samtidig med at den øger din bækkenbunds helbred, væsentligt. Det medfører dernæst til en væsentligt forbedret seksuel sundhed, aktivitet og glæde. 

Ydermere, døjer kvinder, i alle aldre, med inkontinens og muskelslaphed i bækkenbunden. Men igen er dette det helt ideelle sexlegetøj til kvinder, da den, ved hyppig anvendelse og træning, styrker dine nedre muskler og dermed også reducerer inkontinens.

Hvor køber jeg en billig vibrator?

Så hvis du søger den bedste dildo, vibrator, tryllestav eller hvad du nu foretrækker at kalde det, så hop ind på Plusshop.dk og udbyg din viden om vibratorer og andet sexlegetøj til kvinder og mænd. 

Lignende Artikler