julegaveønsker til ham

Julegaveønsker 2023 – 10 geniale julegaveideer til ham

Så er vi klar med julegaveønsker til julen 2023 – julegave til ham…

Du er helt sikker på udkig efter den helt rette julegave til ham du gerne vil forkæle lidt ekstra – hvorfor skulle du ellers læse med nu? Om det er en julegave til din mand, kæreste, forlovede, far, bror eller måske en god ven, så kan vi godt blive enige om at det kan være svært at få ideen til den perfekte gave, som rammer lige i øjet. 

Man står med det store spørgsmål: “Hvad giver man folk der ikke ønsker sig noget?”

Juleønsker mænd har, kan typisk være lidt kedelige, ensformige eller de kan endda komme me den typiske “Jeg mangler ikke noget!”. Derfor er vores mission at hjælpe dig lidt på vej med juleønsker til ham. Vi har her samlet 10 julegaveideer som vi mener er rimelig klassiske men også perfekte til den mand der alligevel har alt, men sagtens kunne bruge noget ekstra af det hele. Gå på opdagelse i vores 10 julegaveønsker til ham lige nu, og se om du ikke kan blive bare en smule inspireret. For hvad giver man en fyr i gave?!

1. Julegave til ham med et pragtfuldt skæg (eller ham der er på vej til at gro det…)

Intet kan slå en mand ud med et flot og velplejet skæg. Barbering er for mange mænd en del af hverdagen og derfor er der ingen grund til at det skal være en kamp af få gjort. Alt efter om herren foretrækker elektriske barbermaskiner, trimmere eller bare en god skraber, så er det vigtigt at have barbergrej og tilbehør hertil i orden uanset hvad.

Kender du en mand der måske ikke har fundet det rette grej endnu, eller måske bare trænger til en opgradering der gør hverdagen nemmere, så er det barbergrej du trygt kan give ham i julegave – det vil han med sikkerhed sætte pris på! Og hvis du er i ekstra godt humør kan du jo med fordel lige smide noget fantastisk skægpleje oveni gaven, så den person du skal forkæle kan gå rundt med et glansfuldt, velplejet og poleret skæg.

2. Julegave til ham der trænger til lidt ekstra pleje

Julegaven til ham der mangler lidt opfriskning! Mange mænd vil nok spørge: “Er hudpleje nødvendigt?”, da det bestemt ikke er alle mænd der går lige meget op i hvad de putter i ansigtet end hvad kvinder eksempelvis gør. Men hudpleje til ansigtet kan faktisk være nødvendigt for netop at opretholde eller genskabe hudens smidighed og fugtighed – specielt jo ældre man bliver.

Det er dog ikke nødvendigt at sætte en mand uden en hudplejerutine på den helt store 10+ steps hudplejerutine. Den helt simple rutine kan blot indeholde en cleanser, serum eller toner (eller begge) og en fugtighedscreme – så er han allerede godt på vej til bedre aldrende hud.

3. Julegave til ham der elsker at komme for sent

Vi kender nok alle typen… typen der elsker at være den sidste til at møde op og typen der liiige skulle have 5 minutter mere på øjet. Men måske vi har løsningen? Et ur kan da i hvert fald være et skub på vejen til ham der mangler lidt bedre tidssans. Et armbåndsur til mænd fås i mange former og afskygninger.

Er ham du vil forkæle til det mere klassiske eller elsker han at være med i det seneste nye elektronik? Så er der heldigvis muligheder til alle slags mænd derude. Du kan enten vælge at give et klassisk analog armbåndsur med et stilrent og simpelt look eller måske et genialt smartwatch med flere forskellige smarte funktioner til hverdagen.

4. Julegave til ham der altid hører podcast… eller rockmusik

Okay… måske behøver det ikke lige at være podcast og lydbøger, men vi kender helt sikkert alle en der altid elsker at have noget at lytte til, om det er musik, en god lydbog eller måske noget helt tredje. Uanset hvad, er et par høretelefoner jo den oplagte julegave til denne type fyr.

Der findes jo selvfølgelig et utal af høretelefoner og headsets derude, så det er selvfølgelig nemmest først at finde ud af om han er til on ear, over ear eller in ear høretelefoner – måske har han allerede nogen, så du kan se hvad han i forvejen bruger og bare trænger til opgradering fra?

5. Julegave til ham der elsker at danse i badet

Enten kan man ikke udholde det, eller så elsker man det. Manden der synger og danser i badet. Uanset om du leder efter en gave som kan overdøve enhver sangfugl i badet eller du blot ønsker at forkæle ham med ekstra god lyd til de gode shower sessions med liveshows foran 50.000 fans, så er det selvfølgelig en god og stærk højttaler du skal give i julegave.

Det kan nu også sagtens bare være at ham du ønsker at forkæle trænger til ny og forbedret lyd, uanset hvad han bruger højttaleren til. Derfor er det en god ide at gå på opdagelse blandt de mange typer af højttalere før du vælger den næste julegave – om det er en bluetooth højttaler, et stereoanlæg eller måske en ny soundbar.

6. Julegave til ham der er en haj i køkkenet (eller gerne vil blive det…)

Er ham du vil give en julegave til måske lige flyttet hjemmefra, eller ønsker du bare at forkæle din mand, søn eller måske gode kammerat med noget nyt køkkengrej? Jo yngre man er, jo mere kedeligt kan nyt køkkenudstyr lyde som julegaveønsker, da man nok hellere ville bruge dem på noget lidt mere spændende.

For dem som er vant til at stå i køkkenet er der dog simpelthen ikke noget bedre end en sprit ny pande, gryde eller et nyt knivsæt som skærer som en drøm. Derfor er det jo oplagt at vælge en julegave til køkkenet, hvor mulighederne også er uendelige. Det kan jo både være elektriske køkkenapparater, nye køkkenredskaber eller måske noget lidt mere atypisk som en ny pizzasten?

7. Julegave til ham der ikke er blevet voksen endnu

Nu skal det ikke lyde som om, at det er en dårlig ting, tværtimod! Det kan være godt for mange at holde lidt fast i den nørdede og ungdommelige del af livet, ved at gå all in med gaming og alt udstyret til gameren. Måske er det endda nogle af de julegaveønsker som han måske ikke vil indrømme at han har. Denne julegave afhænger naturligvis af budgettet, men en oplagt gave vil enten være et nyt gaming headset, tilbehør til Nintendo Switch eller måske en spritny Sony PlayStation 5. Uanset hvad fyren du gerne vil forkæle elsker af gaming, så kan ethvert tilbehør indenfor dette være noget der giver ham julelys i øjnene.

8. Julegave til ham der vil dufte af en million

Det ER altså muligt at komme til at dufte som en filmstjerne uden at skulle betale en million for det – og der er MANGE muligheder for det! Desuden kan dette også opnås både gennem en lækker mandeparfume eller en forfriskende deodorant eller aftershave. Hvis du er på udkig efter en duft til ham, der skal have en julegave, er det en god idé at kende til forskellen på de forskellige typer parfume – Eau De Toilette og Eau De Parfum er nogle af de ord du nemlig typisk finder når du kigger på parfumer.

Eau De Toilette er en lettere og mindre koncentreret duft, hvilket vil sige at den måske ikke holder hele dagen, hvorimod en Eau De Parfum er en dybere og mere holdbar duft som typisk holder dagen lang. En parfume er bare en perfekt julegave alle vil sætte pris på og en perfekt gave til manden der har alt i forvejen, da man aldrig kan have for mange dufte.

9. Julegave til ham der lever i træningscenteret

De fleste har en ven, bror, fætter, svoger eller onkel der bruger halvdelen af deres vågne timer i træningscenteret eller på at bygge sit eget hjemmetræningscenter op i garagen eller kælderen. Derfor er det jo en oplagt mulighed at hjælpe denne mand på vej med en gave han helt sikkert vil sætte pris på og juble over.

Det kan være at han mangler en ny sportstaske eller håndbind til træningen, nye håndvægte eller et smart mavehjul til hjemmetræningen eller måske endda bare et par nye løbesko eller sko til træningen. Alt afhænger selvfølgelig af hvilken type træning han går op i, men smart træningsudstyr går altid sikkert hjem som gave til en mand med passion for at bevæge sin krop.

10. Julegave til ham der elsker at lege bartender til alle fester

Før vi slutter af med en af de sidste julegaveønsker, så lad os lige snakke om det… Om det er en half and half rom og Cola eller en eksotisk Sex On The Beach, den mand du skal forkæle besidder af cocktail færdigheder så bør man som et godt menneske i hans liv støtte op om hans passion for at lave drinks uanset hvad.

Hvordan gør du så det kan du måske undre dig? Selvfølgelig ved at bidrage med ting til hjemmebaren! Køb ham et cocktailsæt i julegave, en cocktail strainer, en muddler, en double jigger, og hvad end der ellers hører til bag baren til den totalt gennemførte hjemmebar til bartenderen. Mon ikke den heldige udvalgte så ikke også byder på en drink efterfølgende? Win win!

Julegaveønsker til en mand der ikke har nogle ønsker kan blive noget langhåret selv at finde frem til. Derfor håber vi at disse 10 julegaveønsker bragte dig lidt tættere på en god gave til en mand du ønsker at forkæle til jul. Du kan med fordel anskaffe dig en masse af disse julegaveønsker til julegaver til kæresten eller blot en herlig mand i dit liv, til den kommende Black Week 2022, som bunder ud i et brag af en Black Friday med den vildeste tilbudsfest online, så husk at hold øje og køb alle disse gaver hjem fra Bazta.com til de skarpeste priser.

Leder du efter andre typer af gaveideer udover julegaveønsker, såsom en barselsgave? Så se vores 5 forslag til barselsgaver til både mor og baby.

Lignende Artikler