barselsgave ideer

5 barselsgave idéer til både mor og baby

Står du og mangler idéer til barselsgaver og har du svært ved at finde på den perfekte gave til nybagte forældre, kan det være at du her kan blive hjulpet lidt på vej i denne artikel. Uanset om du søger inspiration til forældrene eller til barnet, har vi her listet nogle af de mest populære gaver, som garanti vil skabe stor begejstring og taknemmelighed hos modtageren.

Det er selvfølgelig individuelt hvad som er den perfekte barselsgave, men der er nogle ting som enhver nybagt mor eller baby får brug for som du med sikkerhed kan give som barselsgave. Det er en stor og omvæltende begivenhed at blive forælder, så en god idé er at sørge for at din gave skaber afstresning og gør hverdagen lidt nemmere hos både baby og mor og far.

Hvad kan man så give i barselsgave?

Forslag til 5 gode barselsgaver

Her kommer de 5 bedste forslag til skønne barselsgaver der med garanti vil falde i god jord hos den nybagte forælder. Lad dig inspirere og sammensæt den helt perfekte gave til den du har nær.

  1. Gavesæt til mor-forkælelse

Der er vidst ingen tvivl om, at en nybagt mor hurtigt kan blive presset og stresset af den store omvæltning med baby og en ny hverdag. Derfor er det oplagt at forkæle den nybagte mor med lidt selvforkælelse efter fødslen med et spa-kit til afstressende mig-tid, så der sørges for ren mor-luksus tid og afslapning når tiden er til det. Et gavesæt kunne bestå af lækre cremer, badesalt, parfume eller et neglekit, så hun rigtig får lov til at hygge om sig selv og føle sig lækker. Hvis ikke du selv er til at sammensætte eller lave en gaveæske, kan du hurtigt finde en simpel og lækker gaveæske hos Bazta.com til enhver smag.

  1. Barselskurv med gaver

Hvis du føler for at gøre lidt ekstra ud af det og måske sammensætte en hel gavekurv kommer der her nogle forslag til hvad du kan tilføje til barselskurven af lækre gaver både for mor og til baby. Her kunne du vælge at lave det tematiseret alt efter hvad køn den nyfødte baby er og herefter farvekoordinere gaverne. Her kunne du tilføje en sød bamse, fine sutter, chokolade og lækkerier, en flot buket blomster og eventuelt andre essentielle ting til en nyfødt.

  1. Ting til børneværelset

måske mor har haft for travlt til at pynte børneværelset op, så derfor kan du overraske med nogle pyntesager såsom en hyggelampe, nogle søde tøjdyr, figurer eller en kurv til opbevaring af for eksempel aktivitetstæpper, bamser eller lignende ting som hurtigt kan skabe rod og uoverskuelighed.

  1. Praktisk pusletaske

En ny flot og praktisk pusletaske ville bestemt være en helt fantastisk gave til en nyfødt mor, således at hun har udstyret til at have alt det praktiske med på farten. Hvis du gerne vil tage det ekstra step, kan du eventuelt fylde den lidt op med nogle essentielle ting hvis budgettet rækker, såsom hagesmæk, sutter, affaldsposer til bleer, vådservietter, ammeindlæg, snacks og måske en puslepude – så er du med sikkerhed sikret en jublende glad forælder.

  1. Aktivitetstæppe

Et aktivitetstæppe eller en legemåtte er især populære som barselsgave, da legetæpper faktisk stimulerer barnets sanser og hjælper til at styrke indlæring, samtidig med at barnet ligger dejligt blødt og behageligt på tæppet.

find næsten alt du skal bruge på hos Bazta.com hvor du finder et fantastisk bredt udvalg af de fleste baby- og børneprodukter som du kan sammensætte den perfekte barselsgave med.

Gør livet lidt lettere for den nybagte mor

Hvis ikke ovenstående idéer var noget du synes ville passe som den perfekte barselsgave og du måske hellere vil tilbyde din personlige hjælp, kan du eventuelt lave et lille gavekort eller en aftale om, at hjælp til i hjemmet, foreslå pasning, madlavning eller bare godt selskab og en lyttende øre til den formentlig stressede mor. Dette vil der med sikkerhed sættes meget stor pris på, da det ikke altid kan være lige nemt at nå det hele med en ny baby i husstanden, da de kræver konstant pleje og tid fra deres mor eller far.

mangler du stadig inspiration til gode barselsgaver, kan du finde dem lige her.

Lignende Artikler