julegaver til børn

Julegaver til børn 2023 – Årets julegaver til børn i alle aldre

Her får du vores bedste forslag til julegaver til børn!

Står du som forælder og har svært ved at finde ud af, hvad du skal købe i julegave til børnene i år? Vi har prøvet på at gøre det lidt nemmere for dig og samlet markedets bedste julegaver til børn og lavet en liste med julegave ideer til børn i alle aldre.

Uanset om du leder efter en jule gave til 2 årig eller gaver til 11 årig, kan du med fordel benytte dig af vores ønskeliste ideer med gaver til børn i alderen 0-12 år. Vi har samlet jule ønsker til børn fra 0-12 år. Læs med og bliv inspireret til sjove julegaver til dine børn eller andres børn du måske ønsker at forkæle lidt ekstra. Hos Batza.com finder du et hav af legetøj og sjove julegaver til børn.

Julegaver til børn i 0-2 års alderen

Børn mellem 0-2 år leger normalt med kreativt legetøj, der aktiverer deres sind og aktivitet. Sensorisk babylegetøj er gavnligt for børns udvikling.

Aktivitetstæppe – Til den helt lille er et aktivitetstæppe en god julegave. Et aktivitetstæppe træner barnets styrke og bevægelser, mens figurer og omgivelserne på tæppet stimulerer og udvikler barnets hjerne. Et aktivitetstæppe er en god julegave til en nyfødt.

Legemåtte – En legemåtte eller puslemåtte er et fantastisk julegave til de aller yngste. En billig legemåtte er god til dig der er på et lavt budget men stadig gerne vil give barnet en gave de vil få en masse gavn af.

Aktivitetslegetøj – Legetøj til børn, der udvikler børns kapacitet, er meget vigtigt. Med et aktivitetslegetøj kan børn lege og lære på samme tid. Et aktivitetslegetøj er et sjovt og brugbart legetøj til børn mellem 0-2 år. Se en masse slags aktivitetslegetøj til hjerne stimuli for børn lige her.

Tøjdyr og bamser med sjove detaljer – Med en dejlig blød bamse kan børn både putte og have det sjovt med det. Nogle tøjdyr kan spille flere melodier og endda tale med barnet. Denne  type legetøj er en sjov julegave til de mindste og til alle slags børn i denne alder.

Julegaver til børn i 3-5 års alderen

Play Doh modellervoks Det næste tip til julegaver til børn er selvfølgelig Play Doh modellervoks, som en rigtig klassiker. Derfor indgår det selvfølgelig også vores forslag til julegaveønsker til børn i år. Vi tør godt at sige at alle børn elsker at være kreative og lege med Play-Doh ler. Dette er den perfekte julegave til 3-årige og opefter.

Legetøjsdyr – Det er meget almindeligt, at barnets første interesse handler om dyr. Schleich-dyr er rigtige dyr som små figurer, som vi ved at børn elsker at lege med. Disse dyr er sjovt legetøj til børn og er perfekte til børn i alderen 3-5 år.

Puslespil – Køb sjovt legetøj til børn ved at købe et puslespil. Ved at købe et puslespil til børn i julegave lader du børnene lege og udvikle sig på samme tid. Puslespil er tilpasset enhver interesse og alder.

LEGO Klassisk legetøj fra Lego er altid en vinder. I mange år har Lego skabt legetøj i verdensklasse. Lego er perfekt til indendørs leg, som børn kan bruge mange timer med og derfor er Lego en sjov julegave til børn.

Julegaver til børn i 6-8 års alderen

I alderen 6-8 år ønsker børn at udvikle og bruge de færdigheder, de hidtil har lært gennem livet. Legetøj, der giver børn mulighed for at være kreative og udforskende, er derfor perfekte julegaver til børn mellem 6-8 år.

Barbie – Tilføj til den allerede igangværende Barbie samling eller vær med til at give barnet en glædelig og magisk oplevelse ved at give dem deres første Barbie dukke i julegave. Med Barbie er timevis af leg og sjov garanteret. Barbie er en perfekt julegave til 6 år og opefter.

Spil – Andre sjove julegaver til børn er selvfølgelig spil. Et sjovt spil du kan give kan eksempelvis være et såkaldt “fiskespil”. Det går ud på, at børnene skal handle hurtigt og fange fiskene, mens de er sultne. Spil er altid en god julegave til børn.

Kreativt legetøj Lad børnenes kreative sider slå sig løs af kreativt legetøj. Med denne type legetøj udvikles børnenes fantasi og kreative sider. Her har børnene selv plads til at tænke. kreativt legetøj garanterer mange timers leg og læring. Kreativt legetøj kan også være en anden hobby, hvor børnene får lov til at skabe noget. Se et bredt udvalg af denne type legetøj til børn mellem 6-8 år lige her.

Julegaver til børn i 9-12 års alderen

De bedste julegaveideer til børn mellem 9-12 år er ting, hvor børnene kan bruge deres interesser i leg.

Et sjovt løbehjul eller rulleskøjter Den næste julegaveide til børn er et par rulleskøjter eller et løbehjul. Rulleskøjter eller et løbehjul er en sjov julegave, hvor børn kan lege aktivt og brænde masser af energi af.

Sport Aktivitet og frisk luft er vigtigt for børn. Derfor er næste julegaveidé sportstilbehør. Her kan børnene danne en gruppe venner og være aktive og lege sammen. Udendørs leg er både sjovt og nyttigt! Dette kunne måske være til fodbold, hockey eller lignende.

Hovedtelefoner – Når vejret kalder på indendørs leg eller afslapning, er et par høretelefoner gode at have. Høretelefoner er en god julegave, som børnene kan bruge, når de spiller computerspil, ser film eller hører musik.

Musikinstrumenter Ved at give et instrument i julegave opmuntrer du barnet til at lære nyt og udvikle sig. Måske er musik en stor interesse og hvad ville være smartere end at få sit eget instrument i julegave.

Julegaver til børn, der har alt eller intet

Vi håber, at vores julegave ideer til børn har hjulpet dig på vej i julegavejagten. December kan hurtigt blive en dyr måned med alt det julen indebærer. Sørg derfor for at finde billige julegaver der ikke sprænger budgettet. Gør det nemt for dig selv og bestil dine julegaver online. Hos Batza.com finder du alle ovenstående gaver til piger og gaver til drenge af diverse typer legetøj for alle slags børn derude. Er du måske på jagt efter julegaver til ham der måske er et større legebarn, så læs med her hvor vi kommer med 10 geniale julegaveideer til ham.

Mange børn har i dag meget legetøj, og det kan derfor være svært at finde en julegave til børn, der har alt. Det er dog ikke alle børn, der har det sådan. Vil du hjælpe børn, der måske ikke får nogen julegaver? Hos Julehjælpen.dk kan du hjælpe flere børn til at få den glædelige jul de fortjener.

Lignende Artikler