sexlegetøj til par

Sådan forbedrer du dit sexliv – top 5 bedste sextips til par

Dårligt sexliv?

Parforhold kan være krævende på mange måder og et stabilt forhold kræver tillid, tryghed og respekt. Ingen forhold er fejlfri eller uden skænderier og diskussioner. Når kommunikationen fejler, har det fysiske nærvær også en tendens til at blive mindre og mindre. Fysisk nærvær er utroligt vigtigt for os mennesker og for at vi kan føle os trygge. Sex er en fantastisk måde at være tæt og nærværende med din partner på. Sex er en vigtig del af et forhold og giver dig og din partner mulighed for at give hinanden nærvær og opmærksomhed.

At investere i dit sexliv og virkelig give det tid og passion kan være nøglen til at langt og lykkeligt forhold. Det er almindeligt at sexlivet efter et par år sammen bliver forsømt og du og din partner har svært ved at finde styrken eller lysten til sex. At introducere sexlegetøj til dit sexliv kan være en fantastisk måde at finden hinanden og den gnist, der opstod da i mødtes første gang. Sexlegetøj er sjovt og eksperimenterende. Med sexlegetøj kan der opstå fantastiske øjeblikke og det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan det skal bruges.

For at opnå et godt sexliv er det vigtigt at alle føler sig godt tilpas og trygge. Nydelsen skal være den samme for alle parter og derfor kan sexhjælpemidler i form at forskellige sexlege og sexlegetøj være nødvendige. Der er et stort udvalg af sexlegetøj til par og der kommer her en liste af noget af det bedste sexlegetøj, som med garanti vil tage parforholdet til nye højder.

5 ting der pifter sexlivet op

sexliv

Sexlege – til et langt og sjovt forspil

Sexlege for par er en perfekt måde at komme tættere på hinanden. Sexlege er en sjov måde at have forspil på. Erotiske sexlege indebærer ofte udfordringer, som du og din partner skal klare. Voksen sexlege giver dig og din partner mulighed for at lære hinanden bedre at kende og er en god måde at finde ud af, hvad din partner kan lide i sengen. Sexlege er den ultimative måde at fremskynde dit sexliv på en ny og spændende måde.

Glidecreme – for øget følelse og intimitet

For at øge glæden ved begge dele, er glidecreme det mest enkle men bedste sexhjælpemiddel. Glidecreme kan også være afgørende for kvinder, da det hjælper til mindre ømhed efter sex. Glidecreme gør oplevelsen og følelsen endnu mere intim. Glidecreme findes i flere forskellige varianter og det er en smagssag hvad der netop passer til dine behov. Det er derfor svært at sige hvilket der er det bedste glidecreme. Der er blandt andet glidecreme med smag, anal-glidecreme, vandbaseret glidecreme og silikonebaseret glidecreme.

Fjernstyret vibrator – for øget spænding

Med en fjernstyret vibrator får du lov til at spice dit sexliv op både i og uden for sengen. Vibrating Eggs er et sexet og sjovt sexlegetøj som kan bruges til at sætte gang i forspillet. Lad din partner styre din vibrator mens du ser en film, ligger i sengen eller til dem der tør, måske går en tur. En vibrator med kontrol er et diskret erotisk voksen legetøj, der kan bruges overalt, uden at nogen opdager det. Du kan købe vibratorer og andet sexlegetøj diskret online hos Plusshop.dk, hvor du som medlem kan få dit sexlegetøj hjem til en rigtig god pris.

“Delay Spray” til mænd – forlængelse af sexakten

Sex skal være hyggeligt og en nydelse man har sammen, men mange mænd oplever faktisk problemer med, at de kommer for hurtigt og at sexen derfor kun varer i få sekunder. For tidlig sædafgang kan være meget stressende og skabe utryghed hos mænd. For at undgå for tidlig sædafgang er der faktisk et simpelt trick. Der findes en bedøvende salve eller såkaldt delay spray, som skal påføres på penis kort før samleje. Det er påvist at denne spray gør penis mindre følsom og mindsker dermed risikoen for for tidlig sædafgang hos mænd. For dig, der oplever problemer med for tidlig sædafgang, kan du her læse mere om, hvordan du holder længere i sengen.

Penisring – en vidunderlig følelse for begge

Sexlegetøj er helt klart noget som varmer sexlivet op. Med sexlegetøj kan du og din partner opleve nydelse på et helt nyt niveau. Penisringen er et af de sexlegetøj der øger nydelsen og glæden for begge parter. Manden, der bærer penisringen, får en dejlig følelse omkring penis, samtidig med at den anden part mærker vibrationen. En vibrerende penisring er nem at bruge og en penisring giver således en skøn og øget følelse til begge.

Invester i dit forhold ved hjælp af sexlegetøj

Hvis du føler, at du og din partner har brug for noget ekstra i jeres sexliv, er sexlegetøj og andre sexhjælpemidler den bedste mulighed. Sexlegetøj er sjovt og er en måde for dig og din partner at lære hinanden bedre at kende. Udover sexlegetøjet, kan sexet lingeri, håndjern, piske og andre typer legetøj være en anden nem måde at pifte sexlivet op på. Sexlegetøj til par er sjovt og hjælper dig og din partner til at forbedre jeres sexliv og dermed jeres forhold. 

Husk at sex bør være en nydelse for begge parter. Sørg derfor for at lytte til hinandens ønsker og giv hinanden plads – også under sex. God fornøjelse!

Lignende Artikler