Nemme velkomstdrinks

Lav velkomstdrink til dine gæster – 5 nemme velkomstdrinks

Så er der lækre og nemme velkomstdrinks til enhver smag! Velkomstdrinks er en fremragende idé hvis du skal have et selskab på besøg som du gerne vil imponere og samtidigt gerne vil sikre dig og dem en lækker start på aftenen eller begivenheden. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at beslutte hvilke nemme velkomstdrinks du kan lave, så du både sparer tid, penge og redskaber, da disse drinks ikke kræver alverdens at lave, men samtidigt er super lækre drinks som alle dine gæster vil sætte pris på.

Du finder både gode velkomstdrinks som er søde, nogle som måske er lidt stærke og til sidst også uden alkohol i, hvis man er til lækre mocktails, da det ikke er alle som nødvendigvis kan eller må drikke alkohol eller blot foretrækker en aften uden. Drinks uden alkohol er et undervurderet univers, som faktisk kan gøre store underværker. Du vil takke dig selv, for at prøve en velkomstdrink uden alkohol.

Velkomstdrink med Verdi

Velkomstdrink med Verdi

Elsker du isbjørn drink er denne velkomstdrink lige præcis noget for dig! Denne drink indeholder både Verdi og CUBA orange og smager helt fantastisk. Du kan servere denne drink året rundt, om det er til nytårsaften, en varm sommerdag på terrassen eller til en middag med vennerne – det er en sikker vinder!

1 drink

 • Verdi
 • 2 cl CUBA orange
 • Isterninger og appelsinskiver

Fremgangsmåde

Fyld CUBA orange i et højt glas med isterninger og appelsinskiver og tilføj så Verdi for resten. Nyd med det samme.

Velkomstdrink med Asti

Velkomstdrink med Asti

Her får en en super lækker opskrift på velkomstdrink med asti. Denne drink får med sikkerhed dine gæster i godt humør via dens søde og sommerlige smag og er den bedste drink at lave til fester og sammenkomster. Denne velkomstsdrink vinder mange hjerter!

1 drink

 • 2 cl vodka
 • 1 dl lemon sodavand
 • 1 dl asti
 • Økologisk citron
 • Jordbær
 • Isterninger

Fremgangsmåde

Bland din Asti, vodka og lemon sodavand sammen i et højt glas med isterninger. Skær citron og jordbær i skiver og pynt din drink med de lækre frugter. Top eventuelt drinken af med lidt mynte som gør den ekstra lækker og frisk. Nyd med det samme.

Velkomstdrink med vodka

Velkomstdrink med vodka

Denne opskrift er super nem og lækker og vil stensikkert også være en forfriskelse dine gæster vil sætte pris på. Denne drink er super nem og billig at lave og kræver ingen sjove redskaber – blot 5 simple ingredienser, som tager enhver med storm! Skål!

1 drink

 • 3 cl vodka
 • 2 dl Sprite
 • Økologisk lime
 • Økologisk citron
 • Isterninger

Fremgangsmåde

Hæld vodka og Sprite i et højt glas med isterninger. Skær lime og citron i skiver og tilføj til drinken. Pynt eventuelt med noget frisk mynte for lidt ekstra friskhed og nyd med det samme.

Velkomstdrink med hyldeblomst

Velkomstdrink med hyldeblomst

Denne velkomstdrink er indbegrebet af sommer, da smagen af hyldeblomst, for mange, minder om barndommen. Der er intet som et dejligt koldt glas hyldeblomstsaft på en varm sommerdag. Denne drink kan desuden laves børnevenlig og alkoholfri ved blot at skifte hvidvinen ud med noget Sprite.

1 drink

 • 2 cl hyldeblomstsaft
 • Danskvand
 • Hvidvin

Fremgangsmåde

Tilsæt hyldeblomstsaft til et højt glas med isterninger (eventuelt et champagneglas) og tilføj så danskvand og hvidvin efter præference og smag. Server eventuelt med isterninger eller nyd dem blot afkølet med det samme.

Velkomstdrink uden alkohol

Velkomstdrink uden alkohol

Mocktails som man også kalder drinks uden alkohol, er et super godt alternativ hvis det skal gøres lidt mere børnevenligt eller du blot ønsker at spare lidt penge på alkohol når du skal servere velkomstdrinks uden alkohol til dine gæster. Denne drink med rabarbersaft er lig med dansk sommer og lune sommerdage. Den er meget frisk kan du også vælge at lave din rabarbersaft fra bunden, i stedet for at købe en færdig rabarbersaft i supermarkedet. Følg denne opskrift for en lækker opskrift på hjemmelavet rabarbersaft.

1 drink

 • 0,5 dl rabarbersaft
 • Danskvand
 • Isterninger
 • Mynte

Fremgangsmåde

Hæld rabarbersaft i et højt glas med isterninger og tilføj så danskvand for resten. Pynt din forfriskende drink med mynteblade og et flot sugerør. Server med det samme.

Velkomstdrinks til enhver anledning

Vi håber at du fik noget inspiration til din næste middag, fest, pigeaften, fødselsdag eller dit næste bryllup, studentergilde og hvad du kan servere af fantastisk lækre og forfriskende velkomstdrinks til dine gæster i alle aldre. Her er både til billige drinks og flotte drinks som med sikkerhed vil gå lige i hjertet på dine gæster.

Kunne du ovenikøbet godt tænke dig lidt udstyr hjem til, når du skal lave dine næste cocktails, så har Bazta.com et fremragende udvalg af cocktail tilbehør lige her, til priser du ikke kan takke nej til, og som du ikke bør undvære, når du har planer om at lave verdens lækreste velkomstdrinks!

Elsker du generelt at lave hjemmelavede drinks og cocktails, så kan du servere dem en aften, hvor du også skal stå for madlavningen til dig, eksempelvis en pastaret – bliv inspireret af disse to lækre opskrifter på Spaghetti Carbonara, som vinder enhver persons hjerte! Der er intet som en autentisk, klassisk italiensk pasteret, som river dig med til Colloseum og den vidunderlige sydeuropæiske atmosfære, som er fuldt ud charmerende!

Skål og buon appetito!

Lignende Artikler