glow up

Hvordan får man et glow up? Se vores glow up liste med 6 tips her!

Hvad betyder et glow up?

At få en glow up betyder, at du optimerer dig selv til det positive, både hvad angår dig selv udadtil, men også dit personlige velvære og dit humør. Når man taler om en glow up, forholder vi os ofte til skønhed og udseende, hvilket også er også en stor del af et glow up. Men en glød op kommer også indefra, ligesom skønhed gør. Så når vi taler om en glow up, er det et løft både personligt og udseendemæssigt!

Vil du have et glow up? Læs vores glow up liste med 6 tips, hvor vi kommer med vores absolut bedste tips til en at skabe en indre og ydre glød og skønhed!

#1 Hav en god hudplejerutine

At pleje din hud gør utrolig meget for dit udseende, men også for din selvtillid. En hydreret og sund hud får dig til at skinne. For at få glat, ren og glødende hud, skal du passe på den.

Få dig selv en hudplejerutine med dine yndlingsprodukter. At have en rutine at følge – både morgen og aften gør hudplejen mere behagelig, samt sørger for, at du altid plejer din hud og holder den hydreret.

En god hudplejerutine kan omfatte ansigtsplejeprodukter som: ansigtsvask, ansigtsmaske, peeling, serum, fugtcreme, produkter mod bumser og hudorme. Find frem til hvad din hudtype er og find en hudplejerutine som passer lige netop til din hud. Når du har rutinen kan du med fordel købe de produkter hjem du skal bruge, til billige penge på Bazta.com under deres brede udvalg af skønhedsprodukter til personlig pleje.

#2 Lækre brune stænger uden sol

Selvbruner er en selvfølge på vores glow up-liste! Regelmæssig brug af en selvbruner vil holde dig frisk og livlig, selv i de mørke lange vintermåneder, samtidig med at du skåner din hud for unødvendig UV-stråling fra for eksempel et solarie.

For at få de bedste resultater, når du bruger en selvbruner: læs denne guide vi har lavet, som beskriver alt, hvad du behøver at vide om at få en solfri solbrun farve året rundt.

#3 Highlighter glow

Et glow up ville ikke være fuldendt uden ægte glød i hverdagens makeup look! Hvis du ikke allerede bruger en highlighter, når du lægger din makeup, så gør det fra nu af! Highlighter giver en ægte glød og du slipper for den kedelige kedelige farve i din hud. Highlighter er klart det bedste make-up produkt til at få en flot og naturlig glød! Find din første highlighter blandt Bazta.com og deres store makeup sortiment lige HER.

#4 Smukke, sunde og hvide tænder

Uanset hvor træt du er om aftenen eller hvor stresset du er om morgenen – glem aldrig at børste tænder! Pæne og friske tænder gør meget for dit udseende – hvide, flotte tænder ser velholdte og smukke ud.

Ikke nok med at børste tænder føles og ser rart ud – ingen vil heller ikke have dårlig ånde, vel?

Til dig, der ønsker bedre tandpleje – prøv en elektrisk tandbørste, der sørger for, at du nemt når alle tænderne – og glem ikke at bruge tandtråd eller lignende flere gange om ugen – som fjerner madrester og snavs mellem tænderne. Læs eventuelt mere om, hvordan du får den bedste mundhygiejne lige her.

#5 Organiser din hverdag

Et glow up handler som sagt ikke kun om dit udseende – men også personlighed og din indre skønhed for at opretholde godt humør og livsglæde i hverdagen. Dette er måske det vigtigste punkt i vores forårs glow up-liste – Organiser din dag mere!

Gør hverdagen nemmere for dig selv og fjern unødig stress ved at organisere din hverdag. 

Nogle gode organiseringstips er:

  • Hav altid en kalender med i tasken, så du kan holde styr på alle tider og aktiviteter.
  • Farvekoordinér din garderobe for at få et bedre overblik, når du skal vælge dagens outfit.
  • Hav faste rengøringsdage derhjemme – på den måde sørger du altid for, at du holder dit hjem rent og pænt.

# 6 Pas på dig selv

Sidst men ikke mindst i vores glow up-liste – pas på dig selv! Husk, at kun du kan styre dit liv og træffe beslutninger, der påvirker dit liv. Vær sammen med mennesker der gør dig glad, sætter pris på små ting i livet, giv komplimenter, vær venlig, fortryd ikke ting du har gjort, tør spring ud i nye ting, udfordr dig selv, hvil hvis du føler du har brug for det, lyt til dine krop – Gør alt hvad du kan for at være glad!

Dette er vores bedste tips til at få et glow up! Hvis du følger vores glow up-liste, er vi sikre på, at du vil føle dig stærkere rent mentalt og få det bedre med din fremtoning. Pas på både krop og sjæl – det er vigtigt!

Lignende Artikler