bedste selvbruner

Den bedste selvbruner guide – Vi besvarer de 3 mest almindelige spørgsmål om selvbruner

Så skal din bedste selvbruner hives frem!

Uanset årstiden føler mange et behov og længsel efter at blive solbrune og sommerlige at se på året rundt. Ikke mindst nu, hvor sommeren nærmer sig en ende og det begynder at være årstid for regn og slud, uden en chance for at kunne få sin tan gennem solen. Efterhånden som sommeren tager sin ende er der nok mange, der genkender sig selv i at ens flotte sommertan forsvinder og de blege ben lige så stille kommer snigende tilbage.

Vores bedste tip til at få de solbrune sommerben året rundt er klart at komme i gang nu, uden hjælp af selve solen. Med selvbruneren bliver du hurtigt brun uden at skulle udsætte din hud for solens skadelige stråler eller at skulle gå i solarie. Men hvordan fungerer en selvbruner egentlig? og hvad er den bedste selvbruner type for dig? Læs videre, og vi guider dig gennem den store proces at vælge den bedste selvbruner!

Hvorfor bør man vælge tan uden brug af solen?

For dem, der gerne vil have en solbrun farve, er selvbruner klart den bedste mulighed. Med selvbruner behøver du ikke udsætte din hud for det farlige UV-lys fra solariet eller fra solens skadelige stråler. Hos Kræftens Bekæmpelse kan du læse mere om, hvor farlig solen faktisk er, og hvor vigtigt det er, at vi undgår den så vidt muligt. Selvbruner i alle former er derfor et sundt og hurtigt alternativ til dig, der ønsker en solkysset glød.

Hvad er den bedste type selvbruner?

Når vi taler om selvbruner, er der en række forskellige typer på markedet, alt efter hvordan man foretrækker at det skal påføres, virkningen og effektiviteten af det. 

Selvbruner lotion

Selvbruner lotion er godt for dem med mere tør hud, da cremen også fugter din hud. En selvbruner lotion opbygger farven gradvist, og vi anbefaler, at du sover med cremen på, inden du skyller den af. Nogle selvbruner lotions skal endda slet ikke skylles af, da de blot giver et hint af en solkysset hud og fungerer som en fugtighedscreme. Det gode ved en creme er, at de ofte holder længe, ​​da cremen er fedtet og virkelig trænger ind i huden.

Selvbruner mousse

For dem, der gerne vil se resultater lidt hurtigere, er mousse en god mulighed. Ved brug af en selvbruner mousse tager det typisk et par timer, før du får resultater, men er også den metode som vil give dig de kraftigste resultater. Det du skal huske på er, at en mousse nemt kan udtørre huden, så sørg for at bruge en fugtighedscreme efterfølgende.

Selvbruner spray

Selvbruner spray er normalt nemme at påføre. Sprayflasken fordeler din selvbruner jævnt over det hele, hvis blot du husker at få det sprayet over det hele. For de bedste resultater skal du massere din selvbruner ud med dine hænder, efter du har sprayet din krop, så du undgår pletter.

Den bedste selvbruner til dine behov

Afhængigt af dine behov kan du vælge den type selvbruner du foretrækker. Skal det blot være en svag men flot glød kan en lotion være lige noget for dig. Ønsker du de mere tydelige og markante resultater, er mousse og spray måske mere det du skal gå efter. Gå på opdagelse blandt de forskellige varianter og find ud af hvad den bedste selvbruner er for dig!

Husk også, at selvbruner som regel findes i flere forskellige nuancer. Vælg den farve, der er tættest på din hudtype for de bedste resultater. Der er mange selvbrunere på markedet og Bazta.com har et nøje udvalgt i deres sortiment hvor du kan finde den bedste selvbruner, som du kan bestille hjem til en super skarp pris.

bedste selvbruner

Hvordan påfører jeg selvbruner?

For at få de bedste resultater med en selvbruner, er der et par ting, du bør huske på. Vi har listet de vigtigste punkter, du skal huske på, når du påfører din selvbruner.

Skrub, skrub, skrub

Det er vigtigt før du påfører din selvbruner, at du skrubber eller peeler din hud med en skrubbehandske eller nogle eksfolierende produkter til kroppen. Forsigtig skrubning af din krop hjælper med at fjerne døde hudceller og andre urenheder, der kommer i vejen for en jævn påføring af din selvbruner. Hvis du ikke eksfolierer din krop, før du påfører produktet, risikerer du at få pletter og store ujævnheder – selv med den bedste selvbruner.

Fugt skal der til!

Smør både krop og ansigt med en god bodylotion inden du går i gang med din tanning proces. Sørg for ikke at have tørre pletter, da også disse nemt kan blive plettet af selvbruneren efterfølgende. Lad din bodylotion tørre ind i huden, før du påfører din selvbruner for bedste resultat.

Selvbruner handske

Nu er det tid til at påføre din selvbruner. For at få et så jævnt resultat som muligt, anbefaler vi at du bruger en selvbruner handske, som du med fordel også kan få til en billig pris hos Bazta.com. Handsken bruges dels for at beskytte hænderne mod for overfarvning, men også for at få et jævnt resultat. Pres en klat af din selvbruner lotion eller mousse ind i en handske og påfør med enkle cirkulære bevægelser. Vær grundig og lad det tage sin tid. Sørg for, at du har dækket hele din krop ind og lad det så tørre godt ind før du tager tøj over, for at undgå at det smitter af.

Efter påførelsen

Efter at have påført din selvbruner, skal du vaske dine hænder ordentligt for at undgå pletter – og så er det bare at vente. Normalt tager det op til et par timer, før du ser resultater, alt afhængig af hvilken type produkt du har anvendt. Efter anvisningerne på din selvbruner, kan du skylle af, hvis den skal skylles, uden at skulle bekymre dig om at farven falmer eller pletter.

Hvor længe holder en selvbruner?

Alt efter hvilken selvbruner du bruger, holder farven normalt i 1-2 uger. For at bevare din tan, bør du jævnligt påføre din selvbruner, som cirka kan være en gang om ugen. Husk også at fugte med fugtighedscreme til kroppen, for at få farven til at holde længere og for at undgå tørre pletter af farve. Det er som nævnt rigtig vigtigt at vælge den bedste selvbruner for dig og dine behov, så du hverken bliver skuffet eller overrasket over resultaterne.

Held og lykke og god tanning! 

Lignende Artikler