negle og hårmode 2022

Negle og hårmode 2022 – forårets hotteste skønhedstips

Er du interesseret i hvad der er negle og hårmode 2022? Nu er vi endelig på vej ind i lysere tider og kan så småt begynde at lægge de grå og mørke dage bag os. Med foråret godt på vej, kommer de gode humør og lysten til at finde på hyggelige ting sammen med venner og familie. Efter et par lange år med en global pandemi, kan vi nu endelig begynde at føle og mere fri.

Hvert år følger der selvfølgelig masser af nye trends og i år er der virkelig plads til at være lige den, du gerne vil være, da der i 2022 er plads til alle. I år ser vi alt fra glitter og pastel til neutrale jordfarver – både når vi snakker make-up, negle og tøj. Her præsenterer vi noget af det som vi mener er forårets største skønhedstips, så vi kan guide dig til at skinne med højt selvværd igennem foråret og gøre dig klar til hyggelige café besøg med veninderne hvor du stråler og ser trendy ud.

Hårmode 2022: Forårets hårtrends er kommet for at blive

Lad os først dykke ned i hår, når vi snakker om negle og hårmode 2022!

Som altid er de store klassiske krøller og en føntørret frisure en del af de store hårtrends. Men i år er der en særlig trend alle taler om – nemlig fletninger. Fletninger kan du lave i alle former og størrelser. Fletninger har i mange år været en eksisterende frisure, men som ingen rigtig har talt om. I år er fletninger kommet for at blive.

Afhængigt af hvordan du fletter dit hår, kan du vise dig fra præcis den side og stil du gerne vil. En tyk og bred fletning giver et beachy og afslappet look, mens små stramme fletninger giver et lidt mere stilet og hårdt look. Én ting er sikkert – du bør med sikkerhed gå hjem og øve dig på at lave fletninger, så du kan følge med i forårets store hårtrend. Her finder du inspiration til hvordan du kan flette dit hår

I år skal det også være slut med spaltet og kruset hår – det er nemlig på tide dit hår bliver glansfuldt, glat og blødt. En flot frisure som skinner og har glansfulde længder er essentielt når vi træder ind i foråret. Ved at gøre dette sørger du for at dit hår både bliver sundt og velplejet at se på. Denne trend er endda så stor at den er blevet kaldt for “liquid hair”.

Håret skal nemlig være så skinnende som muligt, sådan at det næsten ser vådt ud. Mange tror at det er svært at opnå denne slags resultater som man ser på diverse sociale medier som Instagram og TikTok. Men faktum er faktisk, at det ikke er så svært endda. Der er blot et par små tips og tricks du kan bruge sammen med de korrekte hårprodukter. 

Hårmode 2022: 3 tips som giver glans til dit hår

Hårmode 2022 er lige med glansfuldt og sundt hår! Ved at følge disse tips kan du med sikkerhed se dig klar til sommeren med de flotteste og mest glansfulde lokker.

Skru ned for varmen

Du tænker måske at dit glattejern eller dit krøllejern skal være på høj varme for at få de bedste og mest holdbare resultater – men svaret er nej. Sørg for at indstille dine varmeapparater på højst 185 grader for at beskytte dit hår så godt som du kan. Selvom du sænker temperaturen vil du stadig være i stand til at opnå de samme gode resultater.

Det samme gælder når vi taler om hårvask. Selvfølgelig kan de fleste godt bliver enige om, at der er intet der slår et varmt brusebad efter en lang dag. Men hvis vi taler om hårvask, er det faktisk en stor synder at vaske det med varmt vand. Derfor er det vigtigt at afslutte dit bad med at skylle de resterende hårprodukter ud med koldt vand, så du ikke slider på håret når du vasker det.

Korrekt shampoo og balsam er svaret på alt

Forestil dig hvor mange gange på et år du bruger shampoo og balsam. De fleste mennesker vasker deres hår mindst 3 gange om ugen. Derfor er det super vigtigt at vælge en god shampoo og balsam, som ikke udtørrer dit hår. Vælg derfor en shampoo med meget fugt, der plejer dit hår fra bunden. For at opnå den maksimale effekt, bør du anvende en hårmaske som hjælp til at bekæmpe tørt hår. Så er du med til at afhjælpe slidte spidser og du opnår hurtigere glans i håret.

Hårolie, hårolie, hårolie

Hårolie er et kæmpe must i hverdagen hvis du ønsker sundt og skinnende hår. En hårolie hjælper med at bekæmpe tørre spidser og gør håret sundere at se på. Derfor er en hårolie et must i dine hårprodukter, da det bestemt er nøgle til glansfuldt hår. Hvis du står og mangler en hårolie kan du med fordel tage et kig på Plusshop.dk og deres sortiment af hårkure, olie og serum, hvor du kan finde din næste eller første hårolie til skarpe priser hvis du opretter dig som medlem.

hårolie til håret

Neglemode 2022: Negletrends du ikke vil gå glip af

Flotte negle går man aldrig galt i byen med, så her ser vi på negle under negle og hårmode 2022!

Den gamle trend kaldt fransk manicure har helt sikkert taget nye højder og er endnu engang blevet super populært og endda med nye twists. Noget af det helt nye i skønhedsverdenen er den klassiske franske manicure med en opdatering fyldt med farver og sjove nye former. Trenden “Funky French” har samme grundlag som en klassisk fransk manicure – bare med farvede tipper.

Her er det kun fantasien der sætter grænser og vi ser alle slags farver blive lavet i denne trend – specielt neonfarver og andre sommerlige toner. Denne type franske negle har en enkelthed men sørger stadig for at være super flotte og trendy at se på, da mange endda også blander forskellige farver på de forskellige fingre. 

Til dem som foretrækker et lidt mere neutralt look, er der endnu en stor ny trend inden for negle. Trenden har også været med os i mange år allerede men er stadig på vej opad, da den er tidsløs og passer til alt. Neutrale og jordnære farver og nuancer giver “less is more” attituden og sørger for at du ser fantastisk og stilet ud, selv med en simpel helfarve. Beige, brun og lyserød passer til alt og er en trend vi ser fortsætte i mange år frem. 

Lignende Artikler