nem håropsætning ideer

Nem håropsætning 2022 – 4 ideer til kort eller langt hår

Mangler du en nem håropsætning når hårkrisen melder sig om morgenen eller inden en vigtig begivenhed? Så er du i hvert fald kommet til det rette sted, da vi i denne artikel vil give dig inspiration til hvordan du kan sætte dit hår fint op med en nem håropsætning, om det er til et fint bryllup, til studentergildet, sommerfesten eller sommerens koncerter og festivaler!

Dog behøver det ikke at være i nogen bestemt anledning, når du sætter dit hår pænt. Gør det til en vane at sætte dit hår til hverdag og slip for kommende hårkriser ved at have disse go-to håropsætninger at gå med, når håret driller om morgenen. De er hverken alt for tidskrævende og behovet for produkter er minimalt. Her ser du nogle af de mest trending hairstyles for 2022, som vil få folk til at vende sig efter dig på gaden.

Håropsætning til kort hår

Til det korte hår har vi valgt 2 nemme håropsætninger som både kan bruges til stilfulde events eller bare til at fuldføre dit hverdagslook på en varm sommerdag eller til en fest med vennerne. Disse håropsætninger kræver meget få hjælpemidler og gør dit klar til dagen i løbet af maks. et par minutter når du først finder rutinen.

French braid (fransk fletning)

En rigtig nem håropsætning du kan lave derhjemme i løbet af få minutter, er den franske fletning. En fransk fletning  er en smuk men også praktisk frisure, da den kan gemme håret væk så det ikke irriterer i løbet af dagen, samtidigt med at frisuren er smuk og stilfuld. Du kan lave franske fletninger på flere måder, om det er én eller to fletninger. Noget som virkelig vil kunne pifte fletningen op, vil være ved at tilføje et flot hår elastik nederst eller en flot lille sløjfe.

Hvad skal du bruge:

Sådan gør du:

sleek hair bun

Sleek bun (stram knold)

En stram knold eller en “sleek bun” er en af de største trends i år! Du kender helt sikkert den klassiske store og rodede knold, også kaldt “messy bun”, som længe har været på mode. Dog byder 2022 på et helt nyt look, nemlig et sleek look og en midterskilning til din knold. Der er mange fordele ved denne frisure.

Det er en super nem håropsætning og den er både stilren, trendy og opfrisker ethvert look. Den fungerer desuden perfekt som forlængelse mellem hårvask dagene, da dit hår naturligt fedter og det måske kan være trængende at vaske det tit. Her kan du dog drage nytte af det naturlige fedt og danne denne frisure lige inden vaskedag, så du får den perfekte sleek bun. Desuden fungerer denne frisure både til langt og kort hår, så længe du bare kan lave en knold. 

Hvad skal du bruge:

Sådan gør du:

Håropsætning til langt hår

Som til det korte hår har vi her til det lange hår også fundet 2 nemme håropsætninger som med sikkerhed vil blive dine kommende go-to håropsætninger. Disse fungerer til alle typer af begivenheder og kan pifte ethvert look op i løbet af kort tid og med meget få hjælpemidler.

Sleek ponytail (stram hestehale)

Sleek ponytails eller stramme hestehaler har i et godt stykke tid været in og populært i modeverdenen, hvilket vi virkelig godt forstår! Denne frisure kan både bruges til de lidt finere anledninger samt til at pifte dit hverdagslook op. Hestehalen er både en praktisk, nem og flot frisure som klæder de fleste.

Denne frisure kan både laves med en høj hestehale, lav hestehale eller endda med en flot fletning i den høje hestehale. For virkelig at tæmme de små fimrehår, fehår, babyhår eller hvad end du kalder dem, er det essentielt med en god hårspray eller hårgel til at få det perfekte sleek look, som holder hele dagen.

Hvad skal du bruge:

Sådan gør du:

Halvt oppe, halvt nede

Denne frisure har været super populær i flere årtier og kan laves på utallige måder. Du kan både vælge at lave den messy og stor men også som et sleek look, alt efter hvad du foretrækker og hvilken type hår du har at arbejde med. Denne “half up ponytail” er smart, da den både fjerner håret fra dit ansigt men stadig lader dig vise dit hår frem bagpå, på den måde du ønsker. Dette kan både være i glat hår, men også i krøllet eller bølget hår.

Denne frisure begyndte for alvor at blive populær, efter at sangerinden Ariana Grande begyndte at bruge denne type håropsætning som et af sine varemærker. Frisuren kan både laves med midterskilning, pandehår med sideskilning eller blot helt børstet tilbage i en stram hestehale.

Hvad skal du bruge:

 

Sådan gør du:

Hårmode 2022 – hårtrends du vil spotte overalt

Det kan godt være at det ligner noget kun en professionel kan lave, men det er faktisk ikke så svært som man går og tror. I starten kan det kræve en smule tålmodighed, men når først man har fundet rutinen kan du gøre dig klar med en af disse hårstyles på under 10 minutter og hurtigt være klar til hvad dagen har at byde på. Du vil med sikkerhed få tonsvis af komplimenter når du går ud og viser dine flotte og moderne håropsætning af for venner og familie. Hos Bazta.com kan du finde alt du skal bruge til hårpleje og styling af høj kvalitet og til fordelagtige priser alle har råd til.

Står du dog og leder efter nogle lidt mere klassiske håropsætninger så tag et kig på denne guide, hvor du kan se hvordan man laver andre typer af formelle og nemme håropsætninger til hverdag og til fest. Er du ellers nysgerrig på negle og hårmode, så læs med HER.

Lignende Artikler